Over Ons

Even voorstellen…

Geridental levert mondzorg aan zorgafhankelijke cliënten binnen zorginstellingen. Onze organisatie bestaat uit gedreven en betrokken mondzorgprofessionals waarbij de cliënt centraal staat.

Wij bieden mobiele mondzorg op locatie en zijn voorzien van apparatuur om een passende behandeling te kunnen uitvoeren. Naar wens kunnen cliënten worden gezien in de eigen kamer, de tandartskamer of in een tijdelijke ingerichte multifunctionele ruimte. Na elk contact wordt er gerapporteerd door Geridental in het cliëntendossier en vind financiële afhandeling plaats volgens de landelijke tarieven van de Nza. Geridental verzorgd van A tot Z volgens de richtlijnen van de inspectie.

Team Geridental

Wij zijn een team van bevlogen mondzorgprofessionals eenieder met een eigen specialisatie binnen de mondzorg. Al ruim 10 jaar zijn we werkzaam binnen zorginstellingen en bouwen een band op met cliënt, zorgpersoneel en het management. We geloven dat we hiermee écht verschil kunnen maken.

We werken multidisciplinair. Regelmatig overleg met het reguliere behandelteam zorgt ervoor dat mondzorg wordt meegenomen binnen de behandeling van de cliënt.

Visie

Onze visie luidt als volgt:

Het implementeren van mondzorg in instellingen voor zorgafhankelijke cliënten, waarbij de instelling zelfstandig preventieve mondzorg als onderdeel van de ADL kan handhaven.

logo geridental